Модел N:23678
Модел N:088111
Модел N:088111
Модел N:111990
Модел N:111990
Модел N:4529
Модел N:0021
Модел N:22244

Представяме Ви  Сватбени Колекции за Сватбени Рокли и Абитуриентски Рокли от Сватбен Салон  София  "Lenars-Maria".  Дизайнерката- Елена Бакалска предлага, освен традиционните бели сватбени рокли и разчупени цветни решения в меки топли цветове за Сватбени Рокли в  бежаво, кремаво, карамел.

Великолепието на Сватбената Рокля е онова, което придава на Сватбата вълшебство и красота. Днес сватбените рокли са изключително разнообразни. Сватбените рокли  са блестящи и пищни, дръзки и строги, бели и цветни. За да направите така, че именно вашата сватбена рокля да бъде незабравима и шикозна, трябва не просто да отделите време на избора, а и да го подчините на мечтата си за Сватбена Рокля с ”Lenars- Maria”

Във Сватбен Салон "Lenars-Maria" Вие ще намерите Вашата Уникална Сватбена Рокля. Като, допълнение към красивите дизайнерски сватбени рокли и абитуриентски рокли предлагаме и различни аксесоари с красив дизайн – чантички,сватбени подаръци, сватбени ръкавици, сватбени воали, сватбени диадеми, коронки и други.
Сватбен Салон "Lenars - Maria" винаги, подходящи за вашият специален Сватбен Ден !  Сватбени и Абитуриентски Рокли изработени, специално за вас !

Детайлите са от огромно значение за всяка сватбена рокля .Изработката и вниманието са ключ към постигането на Мечтаната  Сватбена Рокля. В голямата си част детайлите на сватбените рокли се явяват акцент в роклята, под формата на декоративни набори, панделки и цветя.Акцент в Сватбените Колекции  е Корсетът, който дава възможност на всяка дама да комбинира корсета и полата по собствено желание за да постигне уникален външен вид !
СВАТБЕН САЛОН  СОФИЯ  ПИРОТСКА  "ЛЕНАРС-МАРИЯ"  ДИЗАЙНЕР- ЕЛЕНА БАКАЛСКА

СВАТБЕН БУТИК  СОФИЯ  ПИРОТСКА   "ЛЕНАРС-МАРИЯ" ДИЗАЙНЕР- ЕЛЕНА БАКАЛСКА

BACK TO TOP